Passa al contingut principal

MENÚ DE SETEMBRE

 Ja tenim disponible el menú de Setembre Vols veure tots els menus? Sense Gluten, sense lactics, sense ous, sense peix, sense porc, sense carn, vegetarià i la guia de sopars! Menus Setembre 2021

AMPA El Farell

BENVINGUT/DAA l'Associació de Pares i Mares de l'escola El Farell. Agraïm la teva col·laboració desinteressada en un objectiu comú, donar suport a la nostra escola millorant-la i fent-la més acollidora pels nostres fills i a la vegada ens coneixem entre nosaltres, aspecte no menys important per a la convivència al centre. L'AMPA ofereix uns serveis que d'altra manera l'escola no podria oferir, tals com l'acollida, activitats extraescolars, servei de biblioteca i ludoteca fora d'horari lectiu, colònies, etc. En una escola com El Farell tenir una AMPA forta vol dir tenir una escola forta.ANIMA'T I PARTICIPA!! 
COM FUNCIONEM


Les famílies col·laboren dins l'AMPA de dues maneres (que no s'exclouen entre si):

Sent Sòcies (abonant la quota anual) i treballant-hi de forma voluntària segons la seva disponibilitat. La coordinació la fan els membres de la Junta o els responsables de les comissions.

La junta està formada per:

  • President: Adrián García
  • Vicepresident:
  • Tresorer: Robert Fariñas
  • Secretaria: Silvia Tomé
  • Vocals:
Totes aquestes persones que formen part de la Junta són les que prenen decisions i els responsables de les actuacions de l'AMPA. A les comissions també hi ha pares i mares que treballen en activitats específiques dins de l'escola.

Com podeu veure doncs, l'AMPA no és un organisme estrany o abstracte, són persones, mares i pares amb nens dins de l'escola.

Volem animar-vos a participar, cadascú en la mesura que li sigui possible, en el temps que li pugui dedicar. Vosaltres sou l'AMPA i de tots els pares i mares depèn que podem avançar i millorar cada cop més l'escola dels vostres fills.

US ESPEREM!!
D'ON SURTEN ELS RECURSOS


Els recursos dels quals disposa l'AMPA són:
  • Quotes de les famílies
  • Subvencions de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i d'altres administracions públiques
  • Distribució de llibres
  • Consell Comarcal: Gestió de transport Escolar
i... El capital humà dels pares, mares i nens de la nostra escola!!!

VINE I PARTICIPA!!

Entrades populars d'aquest blog

CONVOCATÒRIA REUNIÓ AMPA

Recordatori: Avui reunió AMPA a les 20:30h a la Biblioteca de l'escola:

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ AMPA

PRESENTACIÓ TPV ESCOLA - MANUAL D'USUARI

Vídeos: Com fer un pagament amb TPV Escola: Exemple de pagament en terminal fix TPV a Secretaria: Enllaços: Com fer us del portal web per a la gestió de pagaments APP  TPV Escola: Disponible per a Android i Ios