VOLS SER PRESIDENT/A ?

Imatge
Col·laborar amb l'AMPA és una de les millors maneres que tenim  per exercir la nostra responsabilitat en l'educació dels nostres fills i filles,  ajudant de forma activa i directa a millorar la qualitat de la seva educació . Informat més, enviant un missatge a contactarampaelfarell@gmail.com o a les nostres xarxes socials.  

AMPA El Farell

BENVINGUT/DAA l'Associació de Pares i Mares de l'escola El Farell. Agraïm la teva col·laboració desinteressada en un objectiu comú, donar suport a la nostra escola millorant-la i fent-la més acollidora pels nostres fills i a la vegada ens coneixem entre nosaltres, aspecte no menys important per a la convivència al centre. L'AMPA ofereix uns serveis que d'altra manera l'escola no podria oferir, tals com l'acollida, activitats extraescolars, servei de biblioteca i ludoteca fora d'horari lectiu, colònies, etc. En una escola com El Farell tenir una AMPA forta vol dir tenir una escola forta.ANIMA'T I PARTICIPA!! 


COM FUNCIONEM


Les famílies col·laboren dins l'AMPA de dues maneres (que no s'exclouen entre si):

Sent Sòcies (abonant la quota anual) i treballant-hi de forma voluntària segons la seva disponibilitat. La coordinació la fan els membres de la Junta o els responsables de les comissions.

La junta està formada per:

  • President: 
  • Vicepresident: 
  • Tresorer: Mònica Flores
  • Secretaria: Carles Silva Riera
  • Vocals: Esther Martínez, Ricard Ortega, Laura Madrid, Jenny Páez.
Totes aquestes persones que formen part de la Junta són les que prenen decisions i els responsables de les actuacions de l'AMPA. A les comissions també hi ha pares i mares que treballen en activitats específiques dins de l'escola.

Com podeu veure, doncs, l'AMPA no és un organisme estrany o abstracte, són persones, mares i pares amb nens dins de l'escola.

Volem animar-vos a participar, cadascú en la mesura que li sigui possible, en el temps que li pugui dedicar. Vosaltres sou l'AMPA i de tots els pares i mares depèn que podem avançar i millorar cada cop més l'escola dels vostres fills.

US ESPEREM!!
D'ON SURTEN ELS RECURSOS


Els recursos dels quals disposa l'AMPA són:
  • Quotes de les famílies
  • Subvencions de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i d'altres administracions públiques
  • Distribució de llibres
  • Consell Comarcal: Gestió de transport Escolar
i... El capital humà dels pares, mares i nens de la nostra escola!!!
    
VINE I PARTICIPA!!Entrades populars d'aquest blog