Busquem talents!!! Necessitem president. Busquem talents!!!

 Tens traça organitzant coses?  necessitem talents  dins de l’Ampa  de l’escola per donar continuïtat als projectes que estan en marxa o per encetar-ne de nous.

 

El president que fins ara ha dirigit l’AMPA va confirmar  que no continuarà al capdavant de l’Associació, però si ajudarà els nous equips  a fer la transició.

 

Ja ho sabem, tots tenim moltes coses i poc temps, però cadascú pot decidir quan i com s’implica. Com a voluntari puntual, com a membre de l’equip que gestiona el projecte de socialització, buscant conferències interessants per a l’escola de famílies o per als alumnes o com a membre de la Junta directiva, participant d’una manera més continuada en el dia a dia de l’Associació i compartint experiències, neguits i il·lusions amb famílies d’altres cursos, que ens aporten altres idees i perspectives.

 

-President/a i vicepresident/a: Coordinen els diferents equips de treball i representen l’Associació .

 

- Vocals: participen en les reunions de l'AMPA i tenen vot en les decisions que es prenen. En cas de no poder participar en alguna reunió, poden delegar el seu vot a algun altre vocal.

 

- Integrants de comissions: participen a l’equip de treball del tema que més els interessa, sota la supervisió de la Junta directiva

 

- Socis de l'AMPA::  tots els socis poden participar a les reunions mensuals i a les comissions de l'AMPA, però només tenen vot en les Assemblees. Poden ajudar, com a voluntaris, en les activitats que es proposin.

 

 

Per participar, envieu-nos un correu a contactarampaelfarell@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog