Qüestionari extraescolars curs 2022/23

Imatge
  Benvolgudes famílies Des de la Comissió d'Extraescolars de l'AMPA El Farell hem elaborat aquest qüestionari per tal de fer un recull dels interessos sobre les activitats extraescolars que teniu els pares i mares de la nostra escola, per tal de planificar les extraescolars el curs 2022/23. Cal que marqueu només les opcions que estaríeu interessats. Preguem que respongueu el qüestionari abans del 31 de maig.  Enllaç al qüestionari AQUÍ Gràcies per la vostra col·laboració. Comissió d'Extraescolars AMPA El Farell

50 Anys Escola El Farell


Ja esta tot a punt per la festa de aniversari.El cartell ha estat elaborat per la Meritxell Solà, antiga mare de l’escola, a qui agraïm molt la seva col·laboració.
 

L’ALEGRIA DE FER 50 ANYS
Fer 50 anys és tot un esdeveniment.


Els 50 no és només un número, és una  acumulació de vivències, de moments que  hem compartit amb persones que han deixat  petjada, de tot allò que sumat ens ha fet ser  com som. 


Ja s’apropa el dia assenyalat i estem preparant  la gran festa amb molta il·lusió. Retrobaments,  vivències, anècdotes, records.... seran els  grans protagonistes del dia.  


Veniu a compartir-ho amb nosaltres. Totes les  famílies esteu convidades!!


(Dolors Codina, Sònia Castillo i Silvia Fernández)
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog