dimarts, 4 d’abril de 2017

RESULTATS DE L'EXTRAESCOLAR DE PATINATGE A LA LLIGA COMARCAL DE PATINATGE

Us deixem un resum dels resultats de les patinadores de l'extraescolar de Patinatge que van participar a la Lliga Comarcal de Patinatge, organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Oriental. 

Amb un total de 31 participants de varies poblacions i entitats, tals com, Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, Club de Patinatge de Sant Fost, CPA Ronçana, CP Santa Eulàlia de Ronçana, CPA Caldes i Escola El Farell. Van participar en un sol nivell, Benjamí B.

El diumenge 5 de març a Sant Fost de Campcentelles, es va realitzar la Primera Fase de la Lliga Comarcal i van participar 3 patinadores de l'extraescolars de Patinatge, i les classificacions van ser les següents:

- 14a Ivet Roldós

- 19a Paula Ortega

- 24a Martina Quesada
La Segona Fase de la Lliga Comarcal es va realitzar el dissabte 25 de març a Santa Eulàlia de Ronçana. A les participants de l'Escola El Farell es va incorporar l'Emma Riera que a la primera fase no va poder participar per malaltia i els resultats van ser els següents: 


  - 10a Emma Riera 
  - 18a Paula Ortega
  - 20a Ivet Roldós

   - 21a Martina Quesada
I la classificació final va quedar així: 

- 17a Ivet Roldós

- 18a Paula Ortega

- 20a Martina Quesada

- 26a Emma Riera


Les patinadores ho van fer molt bé i van estar molt concentrades en l'objectiu al que volien arribar, que era millorar la marca, i alguna d'elles ho va aconseguir.
Encara que vam intentar remuntar posicions el podi quedava molt lluny. L'Emma Riera va ser la millor posicionada a la segona fase però com que a la primera fase no va poder assistir no va poder sumar puntuació i va anar força abaix de la classificació.

Un fort aplaudiment a totes elles per l'esforç i dedicació!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina