dimecres, 5 d’abril de 2017

INSCRIPCIÓ TORNEIG ROSARIO SANCHEZ

Per als que no coneixeu El Torneig Memorial Rosario Sánchez és un dels esdeveniments esportius més importants del poble.

És un campionat de futbol sala que té lloc a Caldes de Montbui i està liderat per l'Associació de Futbol Sala de Caldes de Montbui i implica a les quatre  escoles de primària del poble. El Rosario, nom amb el que es coneix de forma popular, es duu a terme durant el primer cap de setmana de juny des de fa més de 20 anys i ocupa l'agenda de la majoria de famílies Calderines. Durant tres dies intensos es poden jugar més de 120 partits gràcies a la participació de més de 700 nens i nenes.

No es tracta d'un torneig estrictament competitiu, la principal motivació i finalitat és la de gaudir de l'esport i promoure la participació de tothom, sigui quin sigui el nivell de futbol que es tingui i on es fomenta als nens i nenes els valors de: respecte, educació i esportivitat.


El període d'inscripció ja ha començat per a tots els alumnes de P4 a 6è. Les podeu presentar a Secretaria de l'escola, fins el 21 d'abril amb els 7€ que costa inscriure's (6€+1€), l'euro anirà destinat al material i a la samarreta de l'entrenador dels vostres fills/es. Els nens i nenes rebran, cap a la segona quinzena de maig, una samarreta per jugar i, al torneig, un obsequi per participar. 

La talla de samarreta del nen/a es demana automàticament pel curs que fan, els nens i nenes que utilitzin una talla diferent al seu curs la podran intercanviar amb altres nens o nenes de diferents edats un dia que es determinarà més endavant, a la tarda i al pati central. Per tal de localitzar a les persones interessades s'anirà amb la samarreta de l'any passat. 

Les famílies que vulguin, poden demanar samarretes per a ells i el seu preu és de 5€ cada una, la mateixa inscripció, a la part inferior, està habilitada per això.

Per formar equip es necessita un mínim de 8 jugadors. Els equips de P4 i P5 són mixts, a partir de 1r hi ha la categoria de masculí i femení. Per no generar molt estres a els nens, com a novetat aquest any, s'ha decidit que tots els equips facin només 1 hora d'entrenament a la setmana i un total de 3 entrenaments fins que comenci el torneig.

Els entrenaments es realitzen en el mes de maig per les tardes a l'escola i els entrenadors són pares i/o mares voluntaris/es. Us animem a participar i ser entrenadors/es de la vostra classe segur que us ho passareu molt bé!! Tant bon punt es tingui els equips formats i la graella amb l'horari d'entrenament us informarem.

Cada any la il·lustració que està impresa a les samarretes surt del Concurs de Dibuix on participen, a partir de 1r curs de cicle inicial, tots els nens i nenes de les escoles de primària de Caldes de Montbui. Recordeu que els tres dibuixos guanyadors rebran un obsequi i el primer premi, a més a més, veurà la seva il·lustració plasmada a les samarretes de tots els participants del Rosario. Podeu entregar els vostres dibuixos, sempre tenint en compte que ha d'estar relacionat amb el torneig, en DIN A4 o maqueta a Secretaria i recordeu de posar el nom, cognoms i curs del dibuixant. La data límit per presentar el vostre dibuix és el 7 d'abril.

A continuació us deixem les dates que teniu que tenir presents.

  • Termini inscripcions fins el 21 d'abril de 2017
  • Termini presentació "Concurs de dibuix" fins el 7 d'abril de 2017.
  • Entrenaments del 8 al 26 de maig de 2017
  • Torneig el 2, 3 i 4 de juny de 2017

Pel bon funcionament de l'esdeveniment és molt important respectar el termini de presentació de la inscripció i recordeu que no es podrà admetre cap fora de termini.

Els coordinadors que porten la gestió i funcionament del Rosario a l'escola són la mare Elisabeth Cano ( Tlf. 696.908.406) i el pare Ricard Ortega (Tlf. 666.560.482) per qualsevol aclariment i/o consulta o per participar com a entrenadors de la classe dels vostres fills/es us podeu adreçar a ells als telèfons mòbils indicats via WhatsApp  i/o a l'adreça de correu electrònic: rosarioelfarell@gmail.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina