diumenge, 5 de març de 2017

LA CISTELLA ECOLÒGICA

El servei de menjador ens presenten "La Cistella Ecològica":

Per què

Ens agradaria que les famílies de l'escola tinguessin l'oportunitat de gaudir dels productes frescos de temporada, ecològics i de proximitat que utilitzem a la cuina de l'escola per cuinar els àpats diaris. Utilitzarem el format cistella perquè creiem que és la forma més econòmica per a les famílies.


Com és la cistella

És una cistella ecològica tancada (producte de temporada) que oferim setmanalment. La portem en caixes de cartró reciclat, que haureu de retornar en el moment de l'entrega o la setmana següent.

Inclou 5-6 productes de temporada, un total de 5 kg amb un marge d'error de 500 grams.

La cistella sol variar d'una setmana a l'altra.

El pes de la cistella varia de l'estiu a l'hivern. A l'hivern les plantes van a un ritme més lent i tenim menys producció, en canvi a l'estiu és tot el contrari, i tenim molta més varietat de productes i molta més producció.

La cistella de verdura es completa afegint-hi fruita de temporada, llegum, arròs o pasta.


Compromisos

Compromís de menjares:
- Ens comprometrem a servir setmanalment les cistelles acordades amb una varietat superior als cinc productes.

Compromís dels cistellaires:
- A ser puntuals en la recollida de la cistella i en els pagaments.
- A retornar la cistella buida per la seva reutilització.


Com fer la comanda

La comanda la podeu fer a través del correu electrònic: cistella@menjares.com

S'ha de fer abans de les 12:00h del dimecres de la setmana anterior a la recepció, després d'aquesta hora la comanda passarà a formar part de la propera entrega.

A partir de quin dia podem fer la reserva de la nostra cistella

Del 22 de febrer a l'1 de març es podrà fer la reserva de la primera cistella ecològica. A partir d'aquest moment es podran fer les comandes d'una setmana a l'altre. La primera entrega es farà el dimecres 8 de març.


Repartiment de cistelles

El repartiment de comandes es farà a l'espai de trobada que està davant de la ludoteca, en el següent horari:

  • Dimecres al matí de 09:00h a 09:30h
  • Dijous a la tarda de 15:00h a 15:30h


Recepció de la cistella

Les cistelles les lliurarem amb caixes de cartró reciclat, que es retornaran en la següent comanda per poder reulitlitzar-les.


Pagament 

El pagament es farà en metàl·lic al moment de recollir la cistella. El preu de la cistella és de 19€.


Observacions
  • Les verdures són acabades de collir i hi podeu trobar terra. Nosaltres les rentem una mica, però a casa les heu de netejar bé. Igualment hi podreu trobar algun "animalet", és normal, i a més, bona senyal!! (de que no hi ha cap tipus de producte químic).
  • Les fulles de fora les cols, els enciams,... les podeu trobar lletges, però és perquè nosaltres no les traiem, ja què són una protecció per la humitat i no s'oxiden tant ràpid.
  • Aprofiteu tots els troncs, tant els de les carxofes, com els del bròquil,... així com les fulles verdes de la ceba tendre i dels porros!! S'ha d'aprofitar tot, que amb un sofregit o amb truita és excel·lent!!!
  • La fruita que no és nostra, com els plàtans, les peres, alvocats,... provenen del distribuïdor Bio, i a vegades ens podem trobar que arriben massa verds, depenent dels gustos. En aquest cas, ho heu de deixar fora la nevera i en un parell de dies ho teniu al punt.

Per suposat, si mai trobeu un producte que no està en correctes condicions, us agrairíem que ens ho comentéssiu de seguida, és "material sensible" i pot passar. Ho reposem i llest.


QUALSEVOL COMENTARI VOSTRE, ENS AJUDARÀ A MILLORAR!!


hola@menjares,com

Carrer Cadí, 5
08460 Santa Maria de Palautordera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina