dimecres, 27 de gener de 2016

TALLER PER A MARES I PARES: "CRÉIXER EN FAMÍLIA"


Ens ha arribat des de l'AMPA Escola Montbui un taller per a mares i pares molt interessant i ens conviden a totes les famílies del poble a participar: "L'AMPA Escola Montbui ha organitzat un taller per a mares i pares de 6 sessions que es realitzarà els divendres de 16:45h a 18:45h a partir del 5 de febrer i finalitzarà l'11 de març.

Es tracta d'un taller on els pares i les mares podrem reflexionar i intercanviar vivències sobre l'educació dels nostres fills i filles, guiats per un professional expert en dinàmiques familiars que ens donarà eines per a la nostra tasca com a pares i mares.

Consta de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara: afecte, autonomia, autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola i la família extensa, etc. L'última trobada serà una sessió monogràfica realitzada per un expert, on les famílies participants hauran d'escollir el tema a tractar a partir d'unes propostes.

El taller es duu a terme gràcies al programa "Créixer en família" organitzat a través de la Secretaria de Família del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

Us informem que hi haurà servei d'acollida per als fills i filles de les famílies participants, cal que feu també la inscripció dels vostres fills i filles en el mateix enllaç d'inscripció."

Us deixem l'enllaç al bloc de l'AMPA Escola Montbui on trobareu tota la informació de les sessions proposades i l'enllaç perquè us pogueu inscriure al taller:

Animeu-vos, segur que ens anirà bé compartir aquesta experiència!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina