dimecres, 18 de novembre de 2015

"MOU EL CUL"

Ja tenim aquí la tercera edició del joc "Mou el Cul", en concret a l'Escola El Farell serà la setmana vinent, del 23 al 27 de novembre, ambdós inclosos.

El joc "Mou el Cul" és una activitat lúdica d'una setmana de durada i fruit d'una proposta del Consell d'Infants amb la col·laboració de l'entitat Pas a Pas i que te com objectiu engrescar a petits i grans perquè vagin caminant a l'escola. 

La Regidoria d'Espais Públics i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Caldes de Montbui ha creat els camins escolars, uns itineraris flexibles i de traçat senzill que permeten el desplaçament a peu dels nens i nenes i és una iniciativa destinada a impulsar la recuperació de l'espai públic com a espai de relació i convivència. Una manera innovadora i participativa d'abordar l'educació per la mobilitat.

El joc consistirà en passar a peu pel darrer tram del camí escolar. En el recorregut caldrà marcar una targeta conforme es passa caminant per el punt de marcatge. En cas d'aconseguir els cinc marcatges pels cinc dies de durada del joc, l'alumne obtindrà un obsequi que serà lliurat a l'escola unes setmanes més endavant.

Els marcatges es faran dins del parc de Can Rius de les 08:30h a les 09:00h i el primer dia del joc, 23 de novembre, l'acompanyament del camí escolar es farà amb la companyia d'una cercavila amb músics que començarà a les 08:30h a la Plaça de l'Àngel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina