divendres, 25 de setembre de 2015

LECXIT: Participa com a voluntari/a


Comencen els preparatius per el programa LECXIT, que vol millorar la comprensió lectora dels infants involucrant escoles, famílies i voluntariat.

Té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva compressió lectora. La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa.LECXIT funciona gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries (anomenat/da mentor/da), que acompanyen als infants en la lectura amb una tutoria individual per setmana i que serà tots els dimarts de 16:30h a 17:30h a partir del 3 de novembre en la mateixa escola. Aquest voluntaris poden ésser qualsevol persona major d'edat que tingui ganes de portar a terme aquesta petita tasca tan enriquidora i agraïda. 

Les tutories individuals parteixen dels interessos dels nens i nenes per estimular la lectura. Els voluntaris reben una formació abans d'iniciar les sessions de lectura, però adapten les activitats als interessos de cada infant, per tal de fer la lectura agradable i establir una relació de confiança. Els infants que han participat en el programa el valoren molt positivament.

Teniu temps per inscriure-us com a voluntari/ària fins el 5 d'octubre (s'ha ampliat el termini respecte al que diu el cartell), adreçant-vos a la secretaria de la nostra escola o bé al punt de voluntariat de l'Ajuntament de Caldes de Montbui.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina