dilluns, 15 de juny de 2015

COL·LABORACIÓ FESTA FI DE CURS AMPA


Aquest divendres 19 de juny a partir de les 18:00 hores l'AMPA organitza la Festa de Final de Curs, on hi haurà inflables i jocs familiars cooperatius (caldrà portar roba de recanvi), barra de refrigeris i a partir de les 21.00 hores sopar de carmanyola (portar el sopar de casa) i música per ballar.

Per tal de tindre tot ben organitzat fem una crida a tots els pares i mares per col·laborar i portar a terme aquest esdeveniment. Necessitem persones que puguin fer les següents tasques:

  • Recollir taules i cadires d'altres punts del poble. L'Ajuntament no ens assegura prou taules i cadires perquè hi ha altres actes, s'està intentant pactar amb ells recollir-les nosaltres a la tarda-vespre i cal un remolc o furgoneta gran per carregar-les.
  • Dissabte al matí fer neteja de l'escola.
  • En un principi també es demanava alguna persona per obrir l'escola a les 16:00h a l'empresa ARES per muntar els inflables però sembla ser que ja hi ha una persona que s'ha ofert.

Qualsevol de vosaltres que pugui donar un cop de mà serà benvingut i agrairem que ho comuniquéssiu via delegats/des de classe fins demà dimarts 16 de juny. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina