dimarts, 31 de març de 2015

HAN COMENÇAT ELS PREPARATIUS DEL TORNEIG ROSARIO SÁNCHEZ!!

Per als que no ho coneixeu El Torneig Memorial Rosario Sánchez és un dels esdeveniments esportius més importants del poble.

És un campionat de futbol sala que te lloc a Caldes de Montbui i està liderat per l'Associació de Futbol Sala de Caldes de Montbui i implica a les quatre escoles de primària del poble. El Rosario, nom amb el que es coneix de forma popular, es duu a terme durant el primer cap de setmana de juny des de fa més de 18 anys i ocupa l'agenda de la majoria de famílies Calderines. Durant tres dies intensos es poden jugar més de 120 partits gràcies a la participació de més de 700 nens i nenes.
No es tracta d'un torneig estrictament competitiu, la principal motivació i finalitat és la de gaudir de l'esport i promoure la participació de tothom, sigui quin sigui el nivell de futbol que es tingui i on es fomenta als nens i nenes els valors de: respecte, educació i esportivitat.


El període d'inscripció ja ha començat per a tots els alumnes de P4 a 6è. Les podeu presentar a Secretaria de l'escola, fins el 16 d'abril, amb els 5€ que costa inscriure's. Els nens i nenes rebran, cap a la segona quinzena de maig, una samarreta per jugar i, al torneig, un obsequi per participar.


La talla de samarreta del nen/a es demana automàticament pel curs que fan, els nens i nenes que utilitzin una talla diferent per al seu curs la podran intercanviar amb altres nens o nenes de diferents edats el dia 20 de maig, a la tarda i al pati central. Per tal de localitzar a les persones interessades s'anirà amb la samarreta de l'any passat.

Les famílies que vulguin, poden demanar samarretes per a ells i el seu preu és de 5€ cada una, la mateixa inscripció, a la part inferior, està habilitada per això.
Per formar equip es necessita un mínim de 8 jugadors. Els equips de P4 i P5 són mixtes i entrenen un cop per setmana. A partir de 1r hi ha la categoria de masculí i femení i entrenen dos dies a la setmana. 

Els entrenaments es realitzen en el mes de maig per les tardes a l'escola i els entrenadors són pares i/o mares voluntaris/es. Us animem a participar i ser entrenadors/es de la vostra classe segur que us ho passareu molt be!! Tant bon punt es tingui els equips formats i la graella amb l'horari d'entrenament us informarem. 


Cada any la il·lustració que està impresa a les samarretes surt del Concurs de Dibuix on participen, a partir del 1r curs de cicle inicial, tots els nens i nenes de les escoles de primària de Caldes de Montbui. Recordeu que els tres dibuixos guanyadors rebran un obsequi i el primer premi, a més a més, veurà la seva il·lustració plasmada a les samarretes de tots els participants del Rosario. Podeu entregar els vostres dibuixos a Secretaria i recordeu de posar el nom, cognoms i curs del dibuixant. La data límit per presentar el vostre dibuix és el 23 d'abril.A continuació us deixem les dates que teniu que tenir present:
  • Termini inscripcions fins el 16 d'abril de 2015.
  • Termini presentació "Concurs de Dibuix" fins el 23 d'abril de 2015
  • Entrenaments del 4 de maig al 29 de maig de 2015.
  • Intercanvi talla samarretes el 20 de maig de 2015 a les 16:30h
  • Torneig el 5, 6 i 7 de juny de 2015Pel bon funcionament de l'esdeveniment és molt important respectar el termini de presentació de la inscripció i recordeu que no es podrà admetre cap fora de termini.

Els coordinadors que porten la gestió i funcionament del Rosario a l'escola són la mare Elisabeth Cano (Tlf. 696.908.406) i el pare Ricard Ortega (Tlf. 666.560.482) per qualsevol aclariment i/o consulta us podeu adreçar a ells als telèfons mòbils indicats i/o a l'adreça de correu electrònic: rosarioelfarell@gmail.com.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina