dilluns, 9 de febrer de 2015

Documental i xerrada-conferència sobre la formació i trajectòria de la Sant Andreu Jazz Band

Amb motiu del 40è aniversari de l'Escola Municipal de Música Joan Valls el proper dijous 12 de febrer a les 20:00h es farà el passi del documental "Kids amb Music, la Sant Andreu Jazz Band" que explica la història i el recorregut de la Sant Andreu Jazz Band i les tècniques d'ensenyament del director d'orquestra Joan Chamorro. El director i productor del treball, Ramon Tort, va conèixer la jove orquestra musical i va quedar impressionat pel seu talent. El 2010 va començar a rodar un llargmetratge que convida a entrar a aquest món musical on el protagonistes són el jazz i els nens d'entre 6 i 18 anys que formen la banda.
El documental ha tingut un llarg recorregut en festivals i ha estat distingit amb diversos guardons a nivell internacional.

Seguidament a les 21:00h el Sr. Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band ens oferirà un xerrada-conferència sobre la formació i trajectòria d'aquest grup orquestral.


Dia: Dijous 12 de febrer de 2015
Hora: 20:00h Documental  i 21:00h Xerrada-Conferència
Lloc: Escola Municipal de Música Joan Valls
Organitza: Escola Municipal de Música Joan Valls


Ens conviden a conèixer amb quina força, motivació i tècnica utilitza el director per fer que els seus alumnes arribin a aquest nivell de qualitat musical.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina