dilluns, 20 d’octubre de 2014

"MOU EL CUL"

Arriba la segona edició de "Mou el Cul", en concret a l'Escola El Farell el joc es celebrarà del dia 23 al 29 d'octubre, ambdós inclosos. 


El joc "Mou el Cul" és una activitat lúdica d'una setmana de durada, i és fruit d'una proposta del Consell d'Infants amb la col·laboració de l'entitat Pas a Pas i que tindrà com objectiu engrescar a petits i grans perquè vagin caminant a l'escola. La regidora d'Espais Públics i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Caldes de Montbui ha creat els camins escolar, uns itineraris flexibles i de traçat senzill que permeten el desplaçament a peu dels nens i nenes i és una iniciativa destinada a impulsar la recuperació de l'espai públic com a espai de relació i convivència. Una manera innovadora i participativa d'abordar l'educació per la mobilitat.


El joc consistirà en passar a peu pel darrer tram del camí escola. En el recorregut caldrà marcar una targeta conforme es passa caminant per el punt de marcatge. En cas d'aconseguir els cinc marcatges pels cinc dies de durada del joc, l'alumne obtindrà un obsequi que serà lliurat a l'escola unes setmanes més endavant.

Els marcatges es faran de dos quarts de nou a les nou a dins de Can Rius i el primer dia del joc, 23 d'octubre, l'acompanyament del camí escolar es farà amb la companyia d'una cercavila amb músics que començarà a dos quarts de nou a la plaça de l'Àngel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en aquesta pàgina